Acta del GT Acció BCN del 23S del #25sBCN

Diumenge 23S, Pça Catalunya, 19h, 27 persones (aprox.)

Recapitulació:

L’acció tindrà lloc el 25S a les 18h davant la porta del Parlament (dins del parc de la Ciutadella).

En cas de trobar l’accés tancat al recinte del parc ens reunirem a la porta que dona a l’Estació de França per sortir en manifestació cap a Plaça Sant Jaume on es realitzarà l’acció.

El mateix 25S es farà una assemblea (20h) entre les participants per fer un seguiment de l’acció a nivell nacional i decidir la seva continuïtat.

Acta

* Es comenta que s’està treballant en enllaçar tots els streaming i la informació perquè durant la jornada 25S puguem accedir a tota la informació des d’una web, s’està concretant i serà publicat per Acampada BCN pròximament.

* Per al suport jurídic podem comptar amb Rereguarda en Moviment que estarà alerta per donar-nos cobertura.

* Es parla de la logística i els recursos i s’expressa la possible dificultat en cas de trasllat.

* La continuïtat de l’acció es decidirà en l’assemblea que tindrà lloc a les 20h (al Parlament en cas de poder accedir al parc de la Ciutadella, i a la Pça Sant Jaume en cas de no poder accedir a la porta del  Parlament)

* Es parla de la premsa i el grup de comunicació ens confirma que ja hi ha una nota de premsa, i que les declaracions que els membres de l’acció puguin fer a mitjans de premsa serà a títol personal.

* Decidim el lema unitari per la pancarta principal, és el següent: Dimissió Congrés! Dimissió Parlament! (Com frase principal) i: “Bon cop de falç als retalladors. La nostra sobirania no és transferible” com a frase complementaria

* El hashtag unitari serà #25sAlParlament

L’25S TOTES AL CARRER!

1 responses to “Acta del GT Acció BCN del 23S del #25sBCN

  1. sou molt espnayols……

Deixa un comentari