El GT Assemblees Ciutadanes Constituents també dona suport a envoltar el Congrés i el Parlament el #25S

[Extret del web www.poder-constituent.org]

El GT Assemblees Ciutadanes Constituents ens vam adherir a la convocatoria del #25S a mijans de Juliol. El que va començar com a iniciativa d’uns pocs va anant aplegant moltes  assemblees del 15M i de les Assemblees Ciutadanes Constituents d’arreu, junt amb d’altres col·lectius, que ja estem treballant per aquesta acció.

Tot i que va començar anomenant-se “Ocupa el Congreso”, ara li donem suport a la Coordinadora 25S, que situa l’acció d’envoltar “las Cortes espanyoles” a Madrid amb voluntat DESTITUENT, #quesevayantodos. La iniciativa ha anat creixent i evolucionant en el sentit CONSTITUENT des de baix, des de les assemblees locals i sectorials, i preveiem que aquest model d’acció s’estengui arreu per que es vagi creant un poder alternatiu als ajuntaments i als parlaments autonòmics, començant pel de Catalunya https://25sbcn.wordpress.com

No només això. S`ha activat una campanya perquè en tot el món aquest dia s’ocupin les ambaixades d’Espanya. No estem sols!!! #25S occupons l’ambassade d’Espagne

Sabem que, per rebre el rescat, Espanya ha d’assumir la baixada de pensions (fins a un 20% segons s’indica en les condicions del rescat a la pàgina del BCE) i la baixada de sous dels funcionaris fins al 25%, el que prepara una baixada de sous també al món privat, i seguirà amb totes les mesures que estem observant a Grècia, com l’augment de la jornada laboral a 6 dies. El 25 de setembre, al Congrés, hi ha plenari per veure com ens fan saber al que ja estan obligats, i també hi ha plenari al Parlament de Catalunya.

Volem els catalans una independència vertical on ens governi el senyor Mas i els seus lacais a les ordres del capitalisme mes dur? Sigui quin sigui el vostre sentiment respecte a això, el sofriment de la població per les mesures aplicades i les que tenen a punt no es pot mantenir ni un dia mes.

Creiem realment en el dret d’autodeterminació, entés també en el sentit ampli del terme, per tal que sigui el poble en el seu conjunt, sense intermediaris i a cada lloc, qui determini el seus nous valors, els models econòmic, polític, social, mediambiental, etc..

El Poder Constituent amb democràcia directa ens ha de portar a tots i a totes a trobar les nostres solucions, des de les nostres realitats locals, en horitzontal i sense fré a la imaginació, ni coacció d’elements externs.

Per tot això, us convidem a organitzar-vos, a promoure amb https://25sbcn.wordpress.com el cop de puny sobre la taula que és el 25S, al Congrés i al Parlament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s